Ferietid

Skip O’hoi - nå seiler vi snart avgårde på ferie. Filminvest holder feriestengt fra uke 28 til og med uke 31. Vi benytter anledningen til å ønske alle film-spillskapere og samarbeidspartnere en riktig god sommer.

Vi ser frem til en spennende kinohøst, hvor flere av filmene vi har støttet/investert i skal ut til publikum.

Til høsten har blant annet disse filmene premiere: Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant (27.september), Villmarksbarna – En eventyrlig reise (4. oktober), Gledelig Jul og iHuman ( premieredato ikke kjent). Kinohøsten vil i sin helhet bli presentert på Filmens hus/Tancred 13.august. Et lukket arrangement for pressen og filmbransjen, arrangert av NFI, som krever påmelding.

Vi minner om at neste søknadsfrist for offentlige tilskudd er 9. september. Årets andre og siste runde. Vi vil invitere alle søkere til møter i Trondheim og Lillehammer i etterkant av fristen, se kalender for dato: https://filminvest.no/kalender/