BAFTA-nominasjon til “My Child Lebensborn”

Spillet "My Child Lebensborn" er nominert til en av de mest anerkjente spillprisene globalt.

Da BAFTA-nominasjonene for spill (2019 British Academy Games Awards) ble lansert i går, ble det kjent at “My Child Lebensborn” er nominert i kategorien “Games beyond entertainment”. Dette er en av de mest anerkjente spillprisene globalt.

Spillet er et samarbeidsprosjekt mellom kreativ produsent Elin Festøy i teknopilot AS og spillutviklerne i Sarepta Studio AS, som er en del av Hamar Game Collective.

Spillet har, siden lansering i mai 2018, solgt over 150 000 eksemplarer verden over, blitt nevnt på listen over de beste spillene i 2018 hos blant annet Polygon og The New Yorker, og vant den norske Spillprisen for Liten Skjerm samme år.

BAFTA-nominasjonen er en fantastisk anerkjennelse av spillet, og en bekreftelse på at bransjen leverer på et høyt nivå internasjonalt.