“Spillverdens OSCAR” til Hamar

Torsdag kveld vant spillet My Child Lebensborn BAFTA- prisen "Game Beyond Entertainment". BAFTA-prisen (British Academy Games Awards) er en av de mest anerkjente spillprisene globalt, og utdelingen blir ofte referert til som spillbransjens Oscar.

My Child Lebensborn er et samarbeidsprosjekt mellom kreativ produsent Elin Festøy i teknopilot AS og spillutviklerne i Sarepta Studio AS, som er en del av Hamar Game Collective. Prisen er en fantastisk anerkjennelse og bekreftelse på at spillbransjen i regionen og Norge leverer på høyeste nivå internasjonalt!

Spillet har, siden lansering i mai 2018, solgt over 150 000 eksemplarer verden over, blitt nevnt på listen over de beste spillene i 2018 hos blant annet Polygon og The New Yorker, og vant den norske Spillprisen for Liten Skjerm samme år.