Ny dramapitch: Vinn 100 000 kroner!

Filminvest gjennomfører en ny runde med dramapitch under Kosmorama 2020. Premien på kr. 100 000,- skal gå til manusutvikling av en dramaserie tematisk forankret i regionen: Trøndelag og/eller Innlandet. Konkurransen er åpen for manusforfattere bosatt i Norge, tematikken må være forankret i regionen, og serien må ha til hensikt å produseres i regionen.

i 2019 vant Anna Lien pitchen, med prosjektet Ormsteinen.
 
“Å vinne Filminvests pitchepris har betydd enormt mye for meg. Pengene i seg selv ga meg mulighet til å fordype meg i manusarbeidet over lengre tid. Men vel så viktig har prisen vært som en døråpner og et kvalitetsstempel i møte med produsenter, TV-kanaler og andre som nå kan ta prosjektet et steg videre.»
 
Ønsker du å  delta på pitch i 2020?

Se fullstendig utlysning her hos Kosmorama. Frist for påmelding: Mandag 3. februar.

Bilde: Årets pitchefinalister under Dramapitch, Kosmorama 2019. Fra venstre: Thomas Bjerke, Christian Lo, Anna Lian (vinner), Magnus Aspli og Jørgen Færøy Flasnes.

Foto: Torleif Kvinnesland