Valgt ut til pitch i Berlin

Fire team fra vår region er valgt ut til å pitche under co-produksjonsforumet JETS, som gjennomføres under Berlin internasjonale filmfestival 2020

JETS (Junior Entertainment Talent Slate ) er et forum for produsenter som lager sin første, andre eller tredje spillefilm. Her møtes produsenter, filmfond, distributører og salgsagenter fra Tyskland, Storbritannia, Irland, Sør-Afrika, Norge og Canada med mål om å finne prosjekter som egner seg for co-produksjon. Deltagelse i JETS er en unik mulighet til å få testet prosjekter internasjonalt og møte bransjeaktører med tanke på co-produksjon.

Filminvest gikk inn som partner i  JETS 2019 og for andre gang er produsenter fra Norge valgt ut til å delta. Totalt 26 filmprosjekter er valgt ut til å delta, fra Canada, Tyskland, Irland, Nederland, Sør-Afrika, Storbritannia og Norge.

Fra Norge er følgende valgt ut til å delta:

Blaane Film: Bente Maalen & Elisabeth Matheson, med A BUTT TO DIE FOR

Spætt Film: Havard Wettland Gossé & Vegard Dahle, med LIGHTYEAR

Sagatoon: Kristian Kamp & Jørn Kolsrud, med LUDOLF AT ANGER ACADEMY

Fimbin: Nicholas Sando & Christian Lo, med RAVENGIRL

Her er en liste over alle deltagende prosjekt: http://www.wepfilms.com/en/news/5-jets-2020-participants

 

JETS, organisert av  WEP Productions & WEP UK Productions, er finanisert og støttet av Telefilm Canada, NFVF South Africa, nordmedia, HessenFilm & Medien, Screen Ireland, Filminvest Norway and the NL Film Fonds. JETS gjennomføres 25. og 26. februar 2020, i Berlin.

 

Bilde: Fra øverst til venstre: Nicholas Sando, Bente Maalen, Håvard W. Gossé og Kristian Kamp