Valgt ut til pitch i Berlin

Smallville, med produsent Lillian Løvseth, er er valgt ut til å pitche under co-produksjonsforumet JETS, som gjennomføres under filmfestivalen i Berlin i februar.

JETS (Junior Entertainment Talent Slate ) er et forum for produsenter som lager sin første, andre eller tredje spillefilm. Her møtes produsenter, filmfond, distributører og salgsagenter fra Tyskland, Storbritannia, Irland, Sør-Afrika, Norge og Canada med mål om å finne prosjekter som egner seg for co-produksjon. Deltagelse i JETS er en unik mulighet til å få testet prosjekter internasjonalt og møte bransjeaktører med tanke på co-produksjon.

Filminvest gikk inn som partner i  JETS 2019 og for tredje år er en produsent fra Norge valgt ut til å delta. Totalt 25 filmprosjekter er valgt ut til å delta, fra Canada, Tyskland, Irland, Nederland, Sør-Afrika, Storbritannia og Norge.

Fra Norge og Filminvest sin region er Smallville valgt ut til å delta med prosjektet “DARKEST FOREST”. Lillian Løvseth er produsent, og Trond Morten Venaasen er prosjektets manusforfatter.

Her er en liste over alle deltagende prosjekt: http:/www.wepfilms.com/en/news/5-jets-2020-participantsNY LENK

JETS, organisert av  WEP Productions & WEP UK Productions, er finanisert og støttet av Telefilm Canada, NFVF South Africa, nordmedia, HessenFilm & Medien, Screen Ireland, Filminvest Norway and the NL Film Fonds. JETS gjennomføres 16. og 17. februar 2020, i Berlin. Dette er femte gangen JETS pitchen gjennomføres, men denne gangen blir eventet gjennomført digitalt, pga COVOD19.