Valgt ut til pitch i Berlin

To team fra vår region er valgt ut til å pitche under co-produksjonsforumet JETS, som gjennomføres under Berlin internasjonale filmfestival 2023

JETS (Junior Entertainment Talent Slate ) er et forum for produsenter som lager sin første, andre eller tredje spillefilm. Her møtes produsenter, filmfond, distributører og salgsagenter fra Tyskland, Storbritannia, Irland, Sør-Afrika, Norge og Canada med mål om å finne prosjekter som egner seg for co-produksjon. Deltagelse i JETS er en unik mulighet til å få testet prosjekter internasjonalt og møte bransjeaktører med tanke på co-produksjon.

Filminvest gikk inn som partner i  JETS 2019 og for fjerde gang er produsenter fra vår region valgt ut til å pitche. Totalt 25 filmprosjekter er valgt ut til å delta, fra henholdsvis Østerrike, Canada, Tyskland, Irland, Sør-Afrika, Storbritannia og Norge.

Fra vår region er følgende valgt ut::

Natalia Bratli & Frank Mosvold, prosjekt: MAGICAL FRIENDS

Ida Eldøen & Bente Maalen, prosjekt: RECYCLED

Det tredje norske prosjektet som skal pitches er THE LEGEND OG MAGNUS THE GOOD

Her er en liste over alle deltagende prosjekt.

Her kan du lese om JETS

 

Bilde: Natalia Malykhina Bratli og Ida Eldøen