Pitch: Vinn 100 000 kroner

Filminvest gjennomfører en ny runde med pitch under Kosmorama 2024. Premien på 100 000 kroner skal gå til manusutvikling av en spillefilm tematisk forankret i regionen: Trøndelag og/eller Innlandet. Konkurransen er åpen for profesjonelle manusforfattere bosatt i Norge.

Filminvest sin pitchepris på 100 000 kroner går i 2024 til en spillefilmidé som:

–       er tematisk forankret i regionen Trøndelag/Innlandet

–       har til hensikt å bli produsert i regionen med hjelp av regionens filmbransje

–       kan sannsynliggjøre et stort regionalt og nasjonalt publikumspotensial

Pitchen er basert på innsendte bidrag, der 3 forhånds-juryerte prosjekter får 8 minutter til å presentere sin idéi forbindelse med Kosmorama Internasjonale filmfestival onsdag den 6. Mars 2024. Juryen får deretter 7 minutter til å stille spørsmål til hvert av prosjektene, som vil bli vurdert ut fra originalitet, relevans og muligheter for realisering. Juryens medlemmer er ikke avklart per dags dato. Artikkelen vil bli oppdatert så snart juryen er klar. Kunngjøring av vinneren skjer i forbindelse med Kosmoramas 20-år jubileumsfest samme kveld.

Prisen er på kr. 100 000 og skal benyttes til utvikling av vinnerprosjektets manus. 
Om prosjektet skal kunne støttes videre, må det foreligge avtale med produsent og dokumentert interesse fra distributør. 

Frist for å levere bidrag er den 1. februar 2024. [email protected]. Send inn en kort prosjektbeskrivelse/pitch på maksimalt 400 ord – én A4-side – , samt CV innen fristens utløp som merkes: Pitch Filminvest 2024

Bilde: Vinner av fjorårets pitch, Trond Morten Venaasen. Foto: Kosmorama/Eirik Haldberg