DwarfHeim

Fondets aller første investering i spill. Filminvest har investert 1 million kroner i spillet.

I april i år kunngjorde Pineleaf Studio at de hadde signert en million-avtale med den internasjonale utvikleren, Merge Games. De mottok en investering i både utvikling og lanseringen fra Merge. På PC-spill distribusjonskanalen, Steam Store, har nesten 50 000 registrert DwarfHeim på sin ønskeliste og følger med på nyheter som kommer. Pineleaf har opprettet et solid nettsamfunn på over 5000 som er aktivt med på å teste spillet under såkalt beta-helger. Pineleaf planleger lansering siste halvdel av 2020.

Dwarfheim er et online assymetrsik RTS-spill der et lag med fire spillere skal samarbeide om å bygge, styre og forsvare en dvergeby mot konstante trusler og farer i form av ville troll og rivaliserende dverge-klaner, i søken etter å gjenskape det eldgamle dvergeriket DwrafHeim. Hver spiller i DwarfHeim velger en klasse med dverger, der hver sin klasse har sine egne distinkte arbeidsoppgaver på laget.

 

Pineleaf er et spillselskap i Trondheim som ble etablert i 2016 for å utvikle flerspiller-spillet, DwarfHeim. Pineleaf har i dag 16 ansatte og har en utgiver avtale med Merge Games i Storbritannia for en global lansering av DwarfHeim senere i 2020. CEO i Pineleaf Studio, Hans-Andreas Kleven

 

Produsent: Pineleaf Studio v/ Hans Andreas Kleven

Distribusjon: Steam

Lansering: Siste halvdel 2020, TBA