Fjols til fjells

«Fjols til fjells» er en ny humorserie om noe av det norskeste som finnes, nemlig hyttekos på vinterfjellet – og alt det fører med seg av idyll og relasjonelle katastrofer! 

 Det koselige hyttefeltet hvor serien utspiller seg, blir stadig større og mer befolket. I front for utbyggingen står bygdas viktigste mann, Ivar, som blant annet er grunneier, varaordfører og teknisk sjef i kommunen. Ikke alle er like fornøyde med måten ting gjøres på, og for å beholde hytteeiernes godvilje innkalles det til stadighet til allmøter i velet. Samtidig prøver den boblende entusiastiske og i overkant naive Poppe å gjenreise sin bestefars hotell, Hurumhei, til gamle høyder, uten noe støtte fra andre enn sine medarbeidere Pia og Morten. Brødrene Jarle og Roar havner på grunn av sine bedre halvdeler på hver sin side i en sur konflikt om fordelingen av familiehytta, mens det nyforelska paret Lars og Lene finner ut at drømmehytta de nettopp har anskaffet seg er allment kjent som «skilsmissehytta». Det er med andre ord duket for en solid klæsj mellom idylliske forventninger og anspent virkelighet når Fjols til fjells har premiere på TVNorge og Dplay.
Hovedrollene i Fjols til fjells spilles av blant andre Helen Vikstvedt (Turid), Robert Skjærstad (Jarle), Mariann Hole (Gunn), Benjamin Helstad (Roar), Herbert Nordrum (Poppe), Anette Hoff (Pia), Nader Khademi (Morten), Jakob Schøyen (Lars), Maja Skogstad (Lene), Isa Aouifia (Marco) og Bjørn Myrene (Ivar).

Produsent: TV Fjols v/Stig Hjerkinn Haug og Fredrik Støbakk

Co-produsent: Filmbin

Regi: Ole Martin Hafsmo og Mikal Hovland

Manus: Karsten Fullu, Caroline Glomnes, Ingrid Haukelidsæter, Tina Rygh

Distribusjon: Dplay/TVNorge

Premiere: 27. november 2020 (Dplay)