Fjols til fjells

Alt som kan gå galt, går galt i den nye norske påskekomedien Fjols til Fjells

Fjols til Fjells er en oppfølger til og inspirert av originalfilmen fra 1957. Filmen utspiller seg i den moderne norske fjellheimen og tar med skjevt blikk for seg både gammel og ny påskeferietradisjon.

Den unge og altfor serviceinnstilte hotellresepsjonisten Poppe må brått og uventet ta ansvaret for hele hotellet gjennom den hektiske påskeuken. Det oppstår umiddelbart kaos når krevende skigjester, frustrerte hyttenaboer, klønete dansker, festglade ungdommer og misfornøyde ansatte møtes til en påskeferie fylt med de merkeligste historier, konflikter og overraskelser. Og det blir ikke enklere når det skal legges til rette for et tradisjonelt barneskirenn, en gigantisk afterski og en respektfull feiring av påskens egentlige budskap – samtidig!

Produsent: Fjols til Fjells AS v/Stig Hjerkinn Haug, Jørgen Storm Rosenberg og Kjetil Omberg

Regi: Petter Holmsen

Manus: Karsten Fullu

Distribusjon: Nordsik Film Distribusjon

FJOLS TIL FJELLS | Kommer på kino 21. februar🍿🎥

Alt som kan gå galt, går galt når krevende skigjester, frustrerte hyttenaboer, klønete dansker og festglade ungdommer møtes til en påskeferie i den moderne norske fjellheimen😂⛷ Se helt ny trailer på FJOLS TIL FJELLS! Neste års nye norske påskekomedie, kommer på kino 21. februar🍿

Gepostet von Fjols til fjells am Sonntag, 22. Dezember 2019